Akik rendszeresn kíváncsiak az ékszerekre:

2011. december 26., hétfő

Karácsonyi ajándékok :)

Zsepitartó: Lefestem szürkére, megszárad, meghúzgálom gyertyával, lecsiszolom, és lekenem bordóval. Míg szárad előkészítem, a liliomot a hangszerekből kitépkedem vagy vágom a gitárt, rizspapírból pedig csíkot tépek, ami az oldalán végig fut, (fehér festékkel aládolgozok és ez a folyamat kimaradt) felragasztom a képeket…a képeket bekenem repesztő lakkal, és utána belakkozom az egészet!

Zsebkendőtartó: Lilára lekenem, amíg szárad, gyertya csíkok, és átkenem, fehérrel, a lepkéket és a tulipánokat, kivágom. Amikor megszárad, a festék ráhelyezgetem a tetejére a képeket és, megszárad és felkenem, lepkéket. Oldalán pedig, tulipánok futnak körbe. Az egészet lekenem Chameleon lakkal kb 3-4x és akkor ad neki egy fémes csillogást :)

A vázát megtakarítom, ablaktisztítóval. Lekenem fóliaragasztóval, mikor kivilágosodik, kék rizspapír darabokat tépkedek és beborítom az előkészített vázát. Amíg szárad, kivágom vagy tépem a rózsákat előkészítem fehér festékkel a helyét és mikor az is megszárad felragasztom.  Megszárad, korrigálom, próbálok árnyékolni, megszárad, akkor lekenem a repesztő lakkokkal. J Bekenem az antikolóssal és oldószeres lakkal lekenem.
Tányér repesztő lakkal kezdek az alján, antikolás és lelakkozom és, felragasztom a rózsát, bekenem fehérrel, korrigálok, megszárad, akkor fóliaragasztóval bekenem, és amíg az szárad tépkedek kék rizspapírt, beborítom, és a végén lakkozok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése